Over VERVAET

Vervaet Machinery
 

Wij zijn een typisch familiebedrijf met lange dienstverbanden en een hoog kennisniveau. De medewerkers zijn zo betrokken dat ze tot het uiterste gaan om klanten te helpen. Problemen vreten aan ons en wij stoppen niet voordat wij een pasklare oplossing hebben gevonden. 

Onze machines worden wereldwijd ingezet. We maken hierbij gebruik van buitenlandse importeurs en dealers die klanten in hun eigen taal bijstaan. Natuurlijk zorgen we samen voor continue kwaliteit en service. 

Producten

Frans Vervaet B.V.: Makers van superieure eenvoud. We zijn al jarenlang gefocust op het produceren van degelijke, maar innovatieve machines voor het verwerken van messtoffen en voor de oogst van bieten. Tevens onderscheiden we ons in het 'rebuilden' van machines. 'Onze producten zijn het directe resultaat van praktijksituaties. Wij zijn daarom nooit 'klaar' maar werken altijd aan het verbeteren van de capaciteit en de kwaliteit. Dat is een continu proces', aldus Robin Vervaet. 

 
 

Collega's bij VERVAET:

Mijn naam is Remco

Het is een flexibele organisatie. Als service monteur heb ik heel veel uitdaging in mijn werk. Om service te verlenen aan Vervaet machines kom ik in veel landen. 

In de rustigere periodes werk ik in Biervliet in de Rebuild afdeling. Complete revisies vind ik mooi om te doen. Van een machine waar een ander van zou zeggen dat hij is afgeschreven, maken we weer een 'nieuwe' machine. 

Mijn naam is Rudy

Binnen Vervaet is er een hele goede sfeer onder de werknemers. We zien dat we elkaar versterken. Er is veel vrijheid wat je doet laten uitblinken in waar je goed in bent. 

Graag zou ik mijn toekomst verder bij Vervaet. Het bedrijf past mij omdat het groeit en omdat het kennisniveau hoog ligt. Ik zou het super vinden als jij ook ons team komt versterken!

Geschiedenis 

Van loonwerkers voor loonwerkers, dat is hoe de geschiedenis en de toekomst van familiebedrijf Frans Vervaet B.V. uit Biervliet in Zeeuws-Vlaanderen zich het beste laat omschrijven. Met passie voor het vak, oog voor klantwensen en pionieren waar het kan. Zo ontwikkelde Vervaet de eerste zelfrijdende een-fase bunkerrooier voor suikerbieten al in 1974 en ontstond de eerste zelfrijdende Hydro Trike voor de emissiearme injectie van drijfmest al in 1990.

Vandaag de dag ontwikkelt en produceert Vervaet geavanceerde hightech zelfrijders voor het oogsten van suikerbieten, chicorei, voederbieten en knolselderij en voor de toediening van onder meer drijfmest, vaste mest, kippenmest, compost, digestaat, vinasse en kalk.

Hoe het begon

Aan de basis van het familiebedrijf staan de broers Frans en Richard Vervaet die in 1957 begonnen met het repareren en onderhouden van letterlijk alles met een motor(tje). In 1974 ontwikkelden Frans, Richard, chef werkplaats Tonnie Vervaet en Walter en Marcel Vervaet van loonbedrijf Vervaet, gezamenlijk een zelfrijdende een-fase bunkerrooier voor suikerbieten. Een ware revolutie ten opzichte van het destijds gangbare principe.

Vanaf 1989 zaten Edwin en Robin Vervaet in het bedrijf en in 1990 ontwikkelden ze samen met Dany Dieleman de eerste driewielige Hydro Trike voor de emissiearme injectie van drijfmest. Voor de productie ervan werd begin jaren 90 een nieuwe fabriek gebouwd aan de rand van Biervliet.

Flexibel

&

Vrij

Oplossingsgericht

&

Innovatief

Passie

Hard werken

Teamplayer

&

Communicatief

Kom anders langs bij VERVAET

en oordeel zelf

Neem contact op met Julie

Julie is binnen Vervaet de manager van personeelszaken. 

Wil je solliciteren voor jouw droombaan dan kun je emailen naar hrm@vervaet.nl 

Vind je het prettig om eerst langs te komen op ons bedrijf om te kijken of er een match is? Wees welkom en neem contact op met ons. 

0115 - 48 17 20

Haring Kaker 1,  4521 GN  Biervliet

Of ga naar contact

 
 
 
Wil je meer weten? Zoek contact met ons op!

We staan graag voor je klaar. Je kunt ons bellen, emailen en ons opzoeken op onze social media kanalen. Maar kom anders gezellig langs op ons bedrijf in Biervliet!

2018 Frans Vervaet B.V. 

  • Instagram Social Icon
  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black LinkedIn Icon

Vervaet.nl