top of page

BBL-trajecten & stage 

Wil je een technisch vak in de praktijk leren? Bij Vervaet bieden we diverse mogelijkheden voor een BBL-opleiding op niveau 2, 3 en 4.

Volg je een voltijdopleiding en zoek je een stageplaats? Ook dan ben je bij Vervaet aan het juiste adres. We hebben een breed scala aan stageplekken beschikbaar, variërend van vmbo tot wo-niveau, zowel op kantoor als in de werkplaats.

// ontwikkelen bij Vervaet

Werken bij Vervaet

// Hoe verder?

De volgende stap:

Stuur een e-mail naar hrm@vervaet.nl met daarin jouw motivatie om stage te lopen bij Vervaet. Vermeld ook de gewenste functie en werkzaamheden waar je naar streeft. Voeg tevens je CV toe aan de e-mail.

BBL-trajecten

Ben je geïnteresseerd in het combineren van praktijkgericht leren met een technische opleiding? Bij Vervaet bieden we verschillende mogelijkheden voor BBL-opleidingen op niveau 2, 3 en 4.

Je besteedt één dag per week aan theoretische lessen op school en de overige vier dagen pas je de opgedane kennis toe in de praktijk bij ons bedrijf.

Of je nu wilt leren lassen, monteur wilt worden of een carrière in de logistiek ambieert, we hebben erkenningen voor veel van deze opleidingen!

Onze praktijkbegeleiders zorgen ervoor dat je naast het meedraaien in de productie ook voldoende uitdagende schoolopdrachten krijgt!

// Werken & leren tegelijk

Werken in Zeeland
Technische vacatures in Zeeland
Werken Vervaet Biervliet

Stage lopen bij Vervaet

Bij Vervaet ben je aan het juiste adres voor een interessante stageplaats waar je je kunt ontwikkelen en praktijkervaring opdoet. We bieden stages aan voor VMBO, MBO, HBO en WO onderwijs. We zijn toegewijd om jou goed voor te bereiden op de arbeidsmarkt.

// Ervaring op doen in de praktijk

Vacatures Vervaet Biervliet
Zeeland technische vacatures
bottom of page