top of page
Open Site Navigation

BBL-trajecten & stage 

Een technisch vak leren in de praktijk?

Dat kan! Bij Vervaet hebben we verschillende mogelijkheden voor het volgen van een BBL-opleiding op niveau 2, 3 en 4.

Doe je een voltijd opleiding en ben je opzoek naar een stage plaats? Ook dat kan bij Vervaet. We hebben een breed aanbod aan stage plekken vanaf vmbo tot wo. Voor zowel kantoor als in de werkplaats. 

// ontwikkelen bij Vervaet

Werken bij Vervaet

// Hoe verder?

De volgende stap:

Stuur een e-mail naar hrm@vervaet.nl waarin je jouw motivatie aangeeft waarom je bij Vervaet wilt stage lopen. Geef ook aan welke functie en welke werkzaamheden je ambitieert. Voeg ook jouw CV toe aan de e-mail. 

BBL-trajecten

Wil je het leren van een technisch vak graag combineren met een praktische aanpak? Dat kan! Bij Vervaet hebben we verschillende mogelijkheden voor het volgen van een BBL-opleiding op niveau 2, 3 en 4. 

Eén dag per week volg je theorielessen op school en daarnaast breng je de opgedane theorie in praktijk tijdens de vier dagen bij ons in het bedrijf. 
 

Of je nu wilt leren lassen, monteur wilt worden of een loopbaan in de logistiek ambieert, voor veel van deze opleidingen hebben we een erkenning!

Onze praktijkbegeleiders zorgen ervoor dat je naast het meedraaien in de productie voldoende uitdagende schoolopdrachten kunt maken!

// Werken & leren tegelijk

Werken in Zeeland
Technische vacatures in Zeeland
Werken Vervaet Biervliet

Stage lopen bij Vervaet

Je zoekt voor je opleiding een interessant stagebedrijf waar je je goed kunt ontwikkelen en waar je de ruimte krijgt om in de praktijk te leren. Je bent bij ons aan het goede adres! Voor zowel VMBO, MBO als HBO en WO onderwijs kun je bij ons terecht!

 

Bij Vervaet vinden we het belangrijk om jou goed klaar te stomen voor de arbeidsmarkt.  

// Ervaring op doen in de praktijk

Vacatures Vervaet Biervliet
Zeeland technische vacatures
  • Instagram
  • Facebook
  • YouTube
bottom of page