top of page

DE HISTORIE VAN VERVAET

Aan de basis van het familiebedrijf staan de broers Frans en Richard Vervaet die in 1957 begonnen met het repareren en onderhouden van letterlijk alles met een motor(tje). 

Hoe het begon

Van loonwerkers voor loonwerkers, dat staat al sinds het begin centraal bij Vervaet. Met dit streven was in 1974 de geboorte van de eerste zelfrijdende bunkerrooier en in 1990 zelfrijden Hydro Trike. 

Rijke historie

In 1974 ontwikkelden Vervaet, een zelfrijdende een-fase bunkerrooier voor suikerbieten. Een ware revolutie ten opzichte van het destijds gangbare twee- of driefasen rooien: ontbladeren, rooien en bieten afvoeren met slechts één persoon!

Beet Eater

In 1989 kwam de volgende generatie in het bedrijf en en werd de eerste driewielige Hydro Trike ontwikkeld voor emissie arme injectie van drijfmest.

Hydro Trike

Inmiddels is Vervaet marktleider in Nederland. Maar daar stoppen we niet. Ook internationaal is Vervaet inmiddels een bekend merk.  Inmiddels is het fabrieksterrein uitgegroeid tot 50.000 m@ warvan 13.500 m2 bebouwd. 

Marktleider

// Experiencing Quality

Van loonwerkers voor loonwerkers

Van loonwerkers voor loonwerkers. Passie voor het vak, oog voor klantwensen en ongekende kwaliteit.

Dat is Vervaet

Voortdurende groei en toekomstgericht werken

Bij Vervaet, een groeiend bedrijf, bieden wij diverse vacatures aan. Door onze groeiende organisatie krijg je volop mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en groei binnen het bedrijf.

// Van ambitie naar succes

Vervaet in cijfers:

200 collega's

Klanten in 20 landen

Jaarlijks 100 machines

Vacature schuurder in Zeeland
Technische vacatures in Zeeland
Werken in Zeeland

Weten hoe het is om te werken bij Vervaet?

Bekijk de video en ontdek hoe het is om te werken bij Vervaet.

// Bekijk je toekomstige werkplek

Wil jij meewerken aan het creëren van topkwaliteit machines?

// Bekijk onze machines

Bekijk de video om een glimp op te vangen van de machines waaraan jij zult werken.

Van loonwerkers voor loonwerkers, dat staat al sinds het begin centraal bij Vervaet. Met passie voor het vak, oog voor klantwensen en pionieren waar het kan.

Rijke historie

Eerst zelfrijdende bunkerrooier

Aan de basis van het familiebedrijf staan de broers Frans en Richard Vervaet die in 1957 begonnen met het repareren en onderhouden van letterlijk alles met een motor(tje). 

Hoe het begon

Familiebedrijf van de gebroeders Vervaet

In 1974 ontwikkelde Vervaet de zelfrijdende een-fase bunkerrooier voor suikerbieten, een vernieuwend concept dat tegenwoordig niet meer weg te denken is in de landbouw.

Zelfrijdende bietenrooier

zelfrijdende een-fase bunkerrooier

In 1989 trad de volgende generatie toe tot het bedrijf en introduceerde Vervaet de eerste driewielige Hydro Trike. Deze innovatieve machine was speciaal ontwikkeld voor emissie-arme injectie van drijfmest.

Hydro trike

Driewielige Hydro Trike

DE HISTORIE VAN VERVAET

Vervaet is inmiddels een toonaangevende speler in Nederland en zet haar ambitie voort op internationaal niveau. Met een groeiende internationale bekendheid heeft Vervaet haar fabrieksterrein uitgebreid naar 50.000 m², waarvan 13.500 m² bebouwd is.

Marktleider

Fabrieksterrein van Vervaet
bottom of page