BBL-trajecten en stage bij VERVAET

BBL-trajecten

Bij Vervaet vinden we het belangrijk om toekomstig potentieel goed klaar te stomen voor de arbeidsmarkt.  

Je wil het leren van een technisch vak graag combineren met een praktische aanpak! 

Dat kan! Bij Vervaet hebben we verschillende mogelijkheden voor het volgen van een BBL-opleiding op niveau 2, 3 en 4. 

Eén dag per week volg je theorielessen op school en daarnaast breng je de opgedane theorie in praktijk tijdens de vier dagen bij ons in het bedrijf. 
 

Of je nu wilt leren lassen, monteur wilt worden of een loopbaan in de logistiek ambieert, voor veel van deze opleidingen hebben we een erkenning!

Onze praktijkbegeleiders zorgen ervoor dat je naast het meedraaien in de productie voldoende uitdagende schoolopdrachten kunt maken!

vervaet - portretten okt 2018 (40).jpg

Vervaet als leerbedrijf?

Via hrm@vervaet.nl geef je aan voor welke opleiding je een leerbedrijf zoekt. Tevens ontvangen we daarbij graag jouw motivatie! Waarom kies je voor deze opleiding en waarom spreekt Vervaet jou aan? Voeg ook, indien je deze hebt, jouw CV toe aan de e-mail. 

vervaet portret HR - cloe (7).jpg

Stage

Je zoekt voor je opleiding een interessant stagebedrijf waar je je goed kunt ontwikkelen en waar je de ruimte krijgt om in de praktijk te leren. Je bent bij ons aan het goede adres! Voor zowel VMBO, MBO als HBO onderwijs kun je bij ons terecht!

 

Bij Vervaet vinden we het belangrijk om toekomstig potentieel goed klaar te stomen voor de arbeidsmarkt.  

Hoe verder?

Stuur een e-mail naar hrm@vervaet.nl waarin je jouw motivatie aangeeft waarom je bij Vervaet wilt stage lopen. Geef ook aan welke functie en welke werkzaamheden je ambitieert. Voeg ook jouw CV toe aan de e-mail. 

Opdrachten

Wil jij een werkstuk maken of een scriptie schrijven over een Vervaet gerelateerd onderwerp? We helpen je graag verder. 

Bij Vervaet werken verscheidene deskundigen die zowel over onderwerpen als mestverwerking of bieten rooien voldoende kennis in huis hebben om jouw te voorzien van de nodige informatie.
Ook voor technische aspecten zoals elektriciteit, hydrauliek en meer ben je bij Vervaet aan het juiste adres. 

Hoe pak ik het aan?

Stuur een mail met daarin een duidelijke omschrijving van jouw opdracht naar hrm@vervaet.nl. Zo brengen we jou in contact met een van onze collega's die jou gaat verder helpen. 

School Application

Bedrijfsbezoek

Je zou graag ons bedrijf willen bezoeken met een studiegroep, met collega's of in een andere samenstelling. We vinden het leuk om jullie te mogen verwelkomen!

 

Stuur hiervoor een email naar hrm@vervaet.nl

 

We horen graag waar jullie interesse ligt zodat we jullie bezoek hier zo goed als mogelijk kunnen op aanpassen!

0115-48 17 20